Мениджмънт Маркетинг Икономика Информатика Туризъм
Начало Карта на сайта English 
За нас
Философия
Структура
Програми
Специалности
Прием
Контакти
Галерия

 

 
Нашите колежани
за нас

 Дипляна

 
гр. София 1233
бул. Христо Ботев № 131
тел.: 
0898 257 538
e-mail:
eubc_sofia@abv.bg
Skype: eubusiness.college
 

 

 

Нашите колежани за нас

„Да накараме парите си да работят за нас, а не ние за тях!” – това изречение ме накара да избера точно този колеж сред многото други. И се радвам се, че направих този избор още тогава, тъй като тук придобих знания и умения необходими за всеки, който търси успех в сферата на бизнеса и предприемачеството като новатор, лидер или просто професионалист. Днес мога да анализирам и обобщавам финансова информация, която преди ми се струваше неразбираема, мога да разработвам бизнес план, да преценя дали една инвестиция си заслужава.

Росица Цекова
 

Аз мога да кажа че съм търсила максимално най доброто, защото сама го плащам и знам какво искам. Просто не мога да си позволя нито загуба на време нито на пари. И условията в Европейски бизнес колеж бяха най-подходящи и като цена и като начин на преподаване. Обръща се индивидуално внимание на всеки един колежанин като по някакъв лек начин той се стимулира да учи и то с разбиране, а не да зубри. И това е така, защото целта е всичко, което се научи да се използва директно в практиката. Имам чувство че дори след 5-6 години да дойда при преподавател от колежа с проблем, свързан с това, което сме учили то ще ми бъде обяснено отново и ще получа помощ.
Европейски бизнес колеж ФУМИ Интелект създава доверие в хората а това е важно!

Евгения Генкова

 

Записах се в Европейски бизнес колеж ФУМИ Интелект защото исках да се науча да управлявам и развивам успешно собствен бизнес. Сега мога да разработя собствен бизнес план и зная как да го превърна в предприятие, така че парите ми да работят за мен, а не аз за тях

Росица Петрова

 

Европейски бизнес колеж ФУМИ Интелект ми даде не само знания и умения, но и философия за просперитет.
Никога няма да забравя първия учебен ден в колежа - директорът, г-н Борисов ни каза, че ще излезем със много знания и със страхотно самочувствие.... Въобще не вярвах, че може да се случи... Но беше точно така. Вече се чувствам знаеща и можеща и аз избирам работодателите си, а не те мен.
ФУМИ Интелект не е обикновен колеж....Той си е като семейство... Ние продължаваме да се търсим, да споделяме, да се събираме и да се радваме на успехи...

Илиянка Григорова

 
Когато през 2006 година се записах във ФУМИ ИНТЕЛЕКТ си мислех, че това е просто един от многото колежи в България.Но едва когато човек завърши този колеж може да разбере какво е получил.ФУМИ е не просто колеж, това е школа за успех и самочувствие.

Мая Николоска