Политика за поверителност | Европейски бизнес колеж

Вашата поверителност е важна за нас. Политиката на Eubusiness College е да зачитате вашата поверителност по отношение на всяка информация, която можем да съберем от вас в нашия уебсайт, http://www.eubusiness-college.com/ , и други сайтове, които притежаваме и оперираме.

Ние искаме лична информация само когато наистина ни е необходима, за да ви предоставим услуга. Ние го събираме по справедливи и законни средства, с ваше знание и съгласие. Също така Ви уведомяваме защо го събираме и как ще се използва.

Съхраняваме събраната информация само толкова дълго, колкото е необходимо, за да ви предоставим исканата от вас услуга. Какви данни съхраняваме, ние ще защитим в рамките на търговски приемливи средства, за да предотвратим загуба и кражба, както и неоторизиран достъп, разкриване, копиране, използване или модификация.

Ние не споделяме лична информация за идентифициране публично или с трети страни, освен когато това се изисква от закона.

Нашият уебсайт може да води към външни сайтове, които не се управляват от нас. Моля, имайте предвид, че ние нямаме контрол върху съдържанието и практиките на тези сайтове и не можем да поемем отговорност или отговорност за съответните им политики за поверителност.

Можете да откажете нашето искане за вашата лична информация, с разбирането, че може да не сме в състояние да ви предоставим някои от желаните от вас услуги.

Продължаващото ви използване на нашия уебсайт ще се счита за приемане на нашите практики относно поверителността и личната информация. Ако имате въпроси относно начина, по който обработваме потребителски данни и лична информация, не се колебайте да се свържете с нас.

Тази политика влиза в сила от 3 декември 2020 г.